Dr Frank dieet

Kent u de ffectiviteit van Dr Frank dieet?

Een gezond lichaam krijgen doe je middels het Dr Frank dieet. Het Dr Frank dieet is opgesteld om juist diegene met overgewicht te helpen door een aangepaste levensstijl aan te meten. Om dat te bereiken dient het lichaam eerst veel gewicht af te vallen zodat een goede body mass index waarde wordt verkregen. Daartoe legt het Dr Frank dieet primair de nadruk bij het afslanken via een strak LignaVita eiwit dieet. Daarmee wordt een goede energie balans in het lichaam bereikt waarmee goed kan worden afgeslankt. Wat houdt de visie van het Dr Frank dieet in en hoe gaat men aan de slag?

Energie balans Dr Frank dieet

In het dagelijks leven heeft het lichaam een bepaalde hoeveelheid energie nodig om draaiende te blijven. Gewoonlijk zal dit uit voedsel worden gehaald. Indien calorie en suiker arm voedsel wordt ingenomen, moet energie uit een ander deel van het lichaam worden gehaald. Oftewel opgeslagen vetten worden aangewend om voldoende energie te verkrijgen. Door het Dr Frank dieet te volgen kun je deze balans op een handige manier bereiken zodat je effectief aan het gewicht kunt werken.

Geschikt voor hoge BMI waarden

Het Dr Frank dieet is voor mensen met gezondheidsklachten wegens overgewicht opgesteld. Het heeft tot doel om de kans op hart- en vaatziekten te verminderen door op een positieve manier aan de gezondheid te werken. Afslanken zodat je op een gemiddeld goede BMI waarde komt. Het houdt in dat je middels het eiwit dieet moet afvallen tot circa tien kilo onder je lichaamslengte. Dit houdt in dat je met een lengte van 1.70 m moet afvallen tot circa 60 kg. Is jouw BMI waarde (gewicht delen door twee maal lengte) boven de 25 dan heb je overgewicht en dus doe je er wegens je gezondheid goed aan om gewicht af te vallen. Volg het Dr Frank dieet om zo op een mooi gewicht te komen.

Beperkte voedsel inname tijdens dieet

Gedurende het Dr Frank dieet neemt men dus voornamelijk eiwit producten in waardoor men een vol gevoel krijgt. Daarnaast dienen calorie├źn en suikers te worden voorkomen zodat het lichaam slechts energie uit vetten kan halen. Uiteraard wil je wel lekker eten en dus wissel je eiwit producten af qua smaak. Naast deze noodzakelijke eiwitten neem je eveneens voldoende voedingsstoffen en vitaminen in zodat je lichaam goed door blijft gaan. Je gaat met het Dr Frank dieet door tot je het ideale gewicht hebt bereikt.

Wat na Dr Frank dieet?

Een belangrijk aspect binnen het Dr Frank dieet is wat men juist na het dieet moet doen. Het is belangrijk om:

  • gezonde recepten te volgen gebaseerd op zuivel, fruit, groente, vis en noten;
  • beter te kauwen om meer voeding uit zetmeel te krijgen;
  • vaker per dag gezonde maaltijden in te nemen om de stofwisseling op gang te houden;
  • zelf de maaltijden klaar maken zodat je weet wat je aan stoffen binnen krijgt.

Daarnaast is aanvullend bewegen goed om een gezond lichaam te behouden. Volg het Dr Frank dieet om op een slank lichaam te komen waarna je op een stabiel gewicht blijft.